De sandwich superieur’s

zijn de specialiteiten van Bonjour en komen het beste tot z’n recht op het speciaal voor Bonjour gebakken maisbrood of bruinbrood.
Voor de liefhebbers van ander brood zijn de superieurs ook verkrijgbaar met wit of bruin stokbrood of zachte witte puntjes.

Bonjour

de specialiteit van het huis, een sandwich, rijkelijk gevuld met zalmtartaar, bieslook-roomkaas, tomaat en veel meer.

Martino

deze pittige rakker is belegd met filet americain, mosterd, ei en… bestreken met een pittige saus, voor echte lekkerbekken.

Filet extra

dit broertje van de martino bevat nog meer filet americain dan zijn broer, inclusief een heerlijke combinatie van eisalade, komkommer en ijsbergsla.

Club sandwich

om je vingers bij af te likken, kipfilet, gebakken bacon, kaas, ei, komkommer, tomaat en sla, bestreken met een heerlijke saus.

Bacon egg

Deze behoeft geen uitleg, een perfecte eisalade met bacon, komkommer en sla.

Neerlands beste

’t beste van onze bodem, met augurk, Old Amsterdam en gebakken bacon.

St.Tropez

franse perfectie, een combinatie van rosbief met ei, komkommer, tomaat, sla en lichtelijk bestreken met ravigotte saus.

Gezond

wat er niet aan komt hoeft er ook niet af en om het toch lekker te maken doen wij er kipfilet, kaas, ei, komkommer en nog veeel meer op.

Kipfilet speciaal

voor de liefhebbers van kip deze combinatie van kipfilet, ravigotte saus, tomaat,ei, komkommer, sla en bacon.

Hawaï

het tropische broodje: ham, kaas, tomaat, sla en natuurlijk ananas.

Ome Tonno

eersteklas tonijn met yoghurtdressing, uitjes, komkommer en sla.

Warm vlees

een wit stokbroodje overvloedig gevuld met fricandeau, champignons en ui.

Beef Pesto

Een Italiaans/ Nederlandse combo: rosbief met pesto, pijnboompitten en Old Amsterdam.

Happy new year , het broodje vd maand januari , broodje rookworst met mosterd 2,75 euro